Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Damian Fifielski Marta Wiśniewska halotunowa Tomek2190 asiastasia asia (1852 niezalogowanych)
588 Postów
Ines Fernholc
(Tuptusiowata)
Wyjadacz
Rodziłam w Bergen i nie robiłam żadnego planu porodu. Nie było to mi w ogóle do niczego potrzebne. Opieka była tak miła i sympatyczna, że to co potrzebowałam to dostałam. Nie było żadnych problemów.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17 Postów
Barbara Papuga
(mrocka3)
Wiking
hej tak jak wczesniej dziewczyny pisaly ja tez nie slyszalam o takim plaanie Rodzilam w bergen i opieka wporzadku poza tym ze w moim przypadku nie zapytano o obecnosc praktykantki I Jak to zwykle w norwegi zawsze maja czas na dluuugotrwale konsultacje Ja poprosilam moja polozna o napisanie notki o tym czy chcialam znieczulenie itp i ona zostala podpieta do moich papierow Powodzenia i szybkiego porodu zycze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
69 Postów
Początkujący
dziękuję za odpowiedzi chyba też nie będę pisać takiego planu, chociaż położna mówi, że można napisać i większość kobiet już to robi. Chociaż jak piszecie, że jest miła <obsługa> to niewidzę sensu w pisaniu tego. Pozdrawiam serdecznie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
158 Postów
Genowefa Pigwa
(GenowefaPi)
Stały Bywalec
Nawet nie wiedziałam, że można napisać plan porodu, ale opieka jest taka, że nie potrzeba żadnego planu. Zresztą porodu nie można zaplanować nigdy nie wiadomo kiedy się zacznie
Lekkiego porodu życzę
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok